wihooo

Jag är glad för att vår nya lärare på Base är fett bra och jag lär mig fett mycket och blir fett död! WIHO. (dock så tynger de där jävulska engelskaglosorna ner mig lite, jag kan inte ens hälften... men det ska nog gå bra ändå hehe... ) nattinatti

nu kör vi

Nu börjar allt på riktigt. Denna vecka blir det; 7 dansklasser i skolan + 10 utanför skolan + repetitioner + 2 olika jobb + fiolspelande + skolarbeten + försöka hinna leva - som gäller.

yeah 3x

Sorry Hanna att jag snodde din bild. Hoppas det är ok?
Fredagen spenderade jag först på jobbet och som tur var så jobbade Agnes då också, jippie. Sen följde hon med mig hem och Rebecca kom hit också. Vi satt i min säng med levandeljus runt omkring oss och åt gott och pratade. Mysigt eller vaaad. På lördagen drog jag till dansen och sedan hem till Milla där några andra najsiga schyssta brudar också var. Hade skitroligt och garvade åt allt och inget. Idag söndag har jag bara jobbat, sjukt mycket.... men det kommer vara värt det i slutändan. Det var min helg det, för den som bryr sig.
ps. har också hållt på att planera roliga grejer som kommer hända i framtiden mihihih.....

nybrokajen hjärta steg

MYSPYS med klassen ♥
Efter 13 najsiga timmar på Nybrokajen är jag hemma och ganska trött. Det som jag ville säga är bara att:
1. det gick faktiskt bra på föreställningarna (Go klassen!)
2. jag älskar mina vänner
3. jag älskar min skola

typ ganska död

Jag försöker inbilla mig att det är vår och går runt och fryser i min skinnjacka. jag orkar inte mer GE MIG VÅR. hur som helst, mina fötter värker och min kropp är trött. Har dansat väldigt mycket idag och sista klassen var sjuuk men awsome. Nya läraren är grym. Trodde jag skulle spy efter jag gjort koreografin (pga att det är så grymt jobbig)hehe trevligt va? sorry för mycket dansprat bloggen, ni får leva med det, tror jag. Imorgon blir det 0 vanliga lektioner, endast impro och rep och första dagen på det nya jobbet. nattinatt

Sunday

En vanlig söndag som innebär att packa ner sovaöver-madrassen, städa mina rum, dela ut reklam, träna (45 min crosstrainer+styrka+stretch), ett telefonsamtal, the vampire diares och ett försök till att tagga upp inför skolveckan. Kramar

Alla är vi ett djur

Igår bestämde vi att om jag vore ett djur skulle jag vara en Lemur och Stella skulle vara en ekorre (squirrel låter mycket gulligare). Efter att ha dansat på öppna huset drog vi hem till mig och hade roligt hela kvääällen, med henne har man alltid kult.

Det är ingen vanlig dag idag!

För att min snygga och bästa vän Agnes fyller år idag!!!!!!!!!!!! GRATTIS GRATTIS och åter igen GRATTIS. Hon är så himla bra och jag älskar henne så himla mycket! Bästa vänner för alltid, lova!? Med henne har man alltid kul kan jag tala om! Hoppas du haft/har en jättebra födelsedag (trots att du behövde jobba idag). Jättestora mega pussar och kramar till dig!

00.22

Klockan är 00.22  och jag är fortfarande vaken. PANIK. Efter skolan (och efter att jag spelat fiol) drog jag och H till danscenter och provade på bollywood, afrikanskt och commercial. Fett Me Kuuwl jue. Efter de köpte vi mat på donken och drog hem till Milla ♥
Helgen är fullproppad med en massa saker att hinna med. Imorgon kör vi en massa dans + rep och sen vår lilla premiär av Step Up 3D - tAgGa. Godnatt!

kulturhistoria...

Jag är nog inte den ända som hatar (förlåt, hata är ett starkt ord, jag vet) kulturhistoria just nu. Jag måste verkligen sätta igång med uppsatsen nu, börjar få lite panik he he.

turn and walk away

En lite halvt random bild på mina kära klasskamrater när vi fixade oss inför terminsredovisningarna.
Första skoldagen (för mig) avklarad. Den var ganska najs då vi mest dansar och gör ingenting på lektionerna he he. 2 jazzklasser i skolan med Maria Kim (wihi) + Rep med Qube + en jazzklass med Kitty (ny lärare, grymt bra) och jag är igång med dansen igen. OJ vad jag har saknat den alltså, helt sjukt!
Måste bara klaga lite också. Jag har gått runt och varit frisk och mått bra i kroppen hela lovet, tror ni inte att det är nu jag ska få ont, precis när dansen börjar. kul. Ända sen i lördags har jag haft konstant ryggvärk och just nu gör det så jävla (ursäkta uttrycket) ont. Vet inte vart jag ska ta vägen. jag orkar inte. bajskorv.

perfekt

Ben&Jerry's + The Vampire Diaries + Myskläder + Nerbäddad i sängen med tusen kuddar = En perfekt söndagskväll

Can't you see that it's just raining

I helgen hann jag träffa mina vänner på bilden där uppe! Lördagen i Agnes lya tillsammans med Jossa (endast en massa prat&skratt+lite te&daim) och söndagen i min lya tillsammans med Sofia och Rebecca och en god lunch. Mina vänner är ganska bra alltså. Ps. När jag ser på bilden längtar jag ännu mer till sommaren...

hallå klassen

jag saknar er lite...♥ pic från Sannas blogg.

no hablo espanol Part I

Hejdå (kalla,hemska,snöiga) Sverige
Tog en latte på aralanda, mmmmmmums
Jag och Pappa är ganska snygga och roliga
Fokusera inte på mig, fokusera på min nya kjol jag köpte på monki
Hotellfrukost är typ bäst
Lillasyster
Lillebror
The beach
Första middagen
Dessa bilder var tagna från day 1 - mer pics kommer snart (jag vet att ni knappt kan bärga er, men håll ut)

hemma

Jag hann inte ens packa upp förens det var dags att börja packa igen. Spenderade gårkvällen med F&H tillsammans med delivery pizza, jacuzzi bad, grinchen (äntligen) och mycket prat. Men nu är jag hemma igen. Min vecka på Lanzarote var grymt härlig och jag har en del bilder som jag ska lägga upp så snart som möjligt. Puss på er

accessories

Lite shopping jag gjorde förra veckan. jag är typ kär i armbandet!!

reading

Dessa 2 böcker har jag med mig på resan!

playlist

Jag ligger förmodligen på stranden nu och lyssnar på min playlist som jag skrapade ihop lite snabbt dagen innan jag åkte. Känner du för att lyssna på musik med en touch av sommar? klicka här.

erica michelle sobol

Hon är så himla grym koreograf! Gå in på youtube och kolla på fler videos. Hon kommer till sthlm och har workshop i februari - gissa om jag vill gå!!

thanx dad xx

AAAAAAH. Jag har fått pappas grymt coola (och gamla) jeansjacka!! Jag längtar tills jag kan börja använda den.

nyårsmiddagen

Bättre sent än aldrig - några bilder från våran supersnygga nyårsmiddag. (som dom flesta troligen redan sett på fb hehe) Bilderna är fotade av Agnes. Efter denna brakmiddag drog vi oss vidare ut på äventyr, och det blev en rätt bra nyår trotts allt!

say hi to my babies

Ur min glasögonsamling fick dessa 5 favoriter hänga med på resan. Gu vad jag har saknat dom....

see you on friday

för nu tar jag min resväska och sticker till lanzarote. Har lite förprogrammerade inlägg som kommer pluppa upp lite då och då. om det nu fungerar vill säga. Ta hand om er här hemma. Kärlek

ice skating and too much snow in sthlm

Dagens träning blev gymmet tillsammans med A. Sedan in till stan för skridskoåkning med H&F i snöstormen. Efter det skyndade vi oss till närmaste fik och pratade igenom allt som hänt under lovet. Shopping hann vi också med (eller jag och H iaf), visar er mina fynd senare. Det blev en perfekt -dagen-innan-jag-åker-iväg- dag.

this is me

Julia. 17 år. Stockholm.
mer får ni veta med tidens gång.
Nytt år, ny blogg - nu kör vi.

RSS 2.0